dimarts, 24 de novembre del 2020

Seguim treballant per millorar Novembre 2020 💪

        

                                         23 de Novembre del 2020

 

  Hola de nou companys!

  Sempre s’ha dit que hem d’extreure el millor de les males estones.

  En aquest sentit, aprofitant el tancament de totes les entitats de caire esportiu, els mateixos dies de confinament han estat beneficiosos per als arranjaments que calien fer al nostre Club.

  Aprofito per agrair als socis que s´han apropat desinteressadament per ajudar en les tasques de renovació de diferents espais malmesos.

  Feia molts anys que sols es feien petites reparacions i, avui per avui, el material exterior (sobretot la fusta), estava en males condicions ja sigui pel seu us d’entrenaments i competicions, o per les inclemències meteorològiques.

  D’altra banda, una vegada més, caldrà conscienciar tothom que les instal·lacions son de tots, i son per fer-les servir adequadament, tenint cura de la seva conservació.

  La instal·lació de càmeres va crear un abans i un després, fent un bon servei de persuadir qui té esperit destraler. De totes formes, s´haurà de tenir un millor control, inspeccionant els llocs de tir una vegada s´hagi utilitzat la galeria individualment.

  Sap greu dir-ho, però no pot ser (per posar un exemple) que sovint s´hagin de canviar els números del lloc de tir perquè algú es dedica a tirotejar-los, fent-los servir de diana.

   He de concloure remarcant que, sortosament, son molt escassos els tiradors que avui fan un mal ús de les instal·lacions. Tenim socis nous que advertits d’inici compleixen rigorosament la disciplina del Club. També a ells els dono gràcies per aquesta nova saba que aporten, contribuint a la bona harmonia i continuïtat d’aquest esport que a tots tant ens agrada.


                                                                         Joan Gall (President)


               

                

                                                                                                                                  
               

                 

                 
                    
                 

           

               
                                       
                

                

               

              

              

             
     
            




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada